Yandaş kanalın sunucusu Bağımsız kanalların bile soramadığı soruları sorup dikkat çekici analiz yaptı

42154 izlenme 20 Şubat 2023
Reklamlar
Yandaş kanalın sunucusu Bağımsız kanalların bile soramadığı soruları sordu.

TGRT haber sunucusu müzisyen cinayetiyle ilgili olarak hiç kimsenin soramadığı soruları sorup, sınavlarda birinci olanların bile mülakatlarda elendiğini hatırlatarak cinayet işleyen bu kişilerin kimlerin referansıyla devlette işe sokulduğunu sordu.

Dün akşam sosyal medyaya düşen bir bilgiye göre: katillerden birinin akp genel başkanının resmi gazetede yayınlanan imzasıyla göreve başlatıldığı ortaya çıkmıştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akepe genel başkanı, terör örgütlerinin Binali Yıldırım'ı desteklediğini açıkladı Tayyip'in 200 liracık dediği köprü daha ilk günlerden halkın sırtına kambur olmaya başladı Kredi kartı borçluları bir kez daha yandı Niye her gün her şeye zam geliyor? işte cevaplarından biri.