All News
11 Ocak 2022 ( 277 izlenme )
Reklamlar

Rutkay AZİZ '' Umudumuzu yitiremeyiz her şeye rağmen. Düşmana inat. ''

Rutkay Aziz, Kurban Bayramı'na ilişkin olarak “Çocukluğumun dünyasıyla Tükiye’siyle bugünün dünyası ve Türkiye’si arasında o kadar büyük fark var ki, ister istemez o günleri özlüyoruz. Umudumuzu yitiremeyiz" dedi.

Birgün'e konuşan oyuncu, yönetmen Rutkay Aziz, bayramı bayram yapanın birliktelik ve dayanışma duygusu olduğunu söylerken sözlerine şöyle devam etti:

“Çocukluğumun dünyasıyla Tükiye’siyle bugünün dünyası ve Türkiye’si arasında o kadar büyük fark var ki, ister istemez o günleri özlüyoruz. Umudumuzu yitiremeyiz her şeye rağmen.


Düşmana inat. Şairin dediği gibi ‘Biz umudumuzu hep diri tutacağız’. Ama soyut bir biçimde de umuda sarılmanın bir anlamı yok.

Umudu eyleme dönüştürmek gerek. Onun için de onurlu ve ilkeli bir biçimde, inançlarımız doğrultusunda savaşımız sürecek. ”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu, Yaşanan sel sırasında nerede olduğunu açıkladı Akepe'nin vekili: 'Türkiye'de işsizlik yok, kimse iş beğenmiyor. İktidarımız boyunca ekonomik kriz olmadı' Ferdi Tayfur: Erdoğan iyi niyetinden dolayı ihanete uğruyor TKK Genel müdürü: "Türk halkının evinde en az 2 yıllık şeker ve yağ var"