Fatih Altaylı: ''Siz bundan korkmuyor ve hatta normal buluyorsanız benim diyecek sözüm yok."

2884 izlenme 05 Nisan 2024
Reklamlar
Rusya'da yaşanan terör olayını gerçekleştiren şahsın Türkiye'den gittiğini belirten Fatih Altaylı: "4500 dolara gözünü kırpmadan 140 kişiyi öldürecek potansiyelde insanlarla birlikte yaşıyoruz. Beni paniğe sevk eden bu."
Fatih Altaylı: "Ben mi paranoyağım siz mi çok umursamazsınız?" "Moskova'daki saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden biri, saldırıdan önce Türkiye’de bulunduğunu, 4 Mart’ta Türkiye’den Rusya’ya gittiğini, saldırı talimatının kendisine Türkiye’de verildiğini anlatmış. Düşünsenize, adam başı 32 dolara katliam yapmaya hazır birtakım adamlar aramızda yaşıyor. Kevgire dönmüş sınırlarımızdan içeri giriyor, aramızda dolaşıyor, cinayet emiri alınca gidiyor. Paçayı kurtarırsa muhtemelen yine aramıza karışacaktı. Ben mi paranoyağım siz mi çok umursamazsınız bilmiyorum ama bu durum beni gerçekten korkutuyor. Düşünsenize, İstanbul’da bu tiplerin yoğunlukla yaşadığı bir bölgede oturuyorsunuz. Yolda çarptığınız, trafikte tartıştığınız, pide kuyruğunda önünüze geçti diye posta koyduğunuz adam 32 dolara cinayet işleyecek birisiymiş meğer. Bu olasılık sizi ürkütmüyor mu! Adam başı 32 dolara katliam yapmaya hazır olan bir güruhu aramıza soktular. Siz bundan korkmuyor ve hatta normal buluyorsanız benim diyecek sözüm yok."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Deprem Bir Çok İlde yıkıcı oldu. (7 Farklı görüntü) Erdoğan, Kendi sırça köşklerinde siyaset yapanlar milletin ne düşündüğünü bilemezler Suriyeliler tarım işçilerini taşıyan servisi benzin döküp yaktı Sokak Köpeğini Boğmaya çalışan şahıs, olayı evlerinden gören vatandaşların tepkisiyle zoraki bıraktı. Yakalanan Şahıs Serbest Bırakıldı.