All News
25 Aralık 2018 ( 2033 izlenme )
Reklamlar

Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında soruşturma başlatıldı

Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında soruşturma başlatıldı

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Erdoğan'ın seçim konuşmasında 'hadi gidin yargıya hesabını verin' diyerek seslendiği usta oyuncular Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında bir saat içerisinde soruşturma başlattı. Oyuncular ifadeye çağırıldı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, usta oyuncular Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında soruşturma başlattı.

Soruşturma, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar'ın talimatıyla başlatıldı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, başlatılan soruşturmaya ilişkin bir de yazılı açıklama yaptı. Açıklamada soruşturma kapsamında Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'ın savunmalarının alınması amacıyla davet edildikleri belirtildi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar imzası ile yayınlanan yazılı açıklama şöyle:

"Bazı basın organları ile sosyal medya hesaplarında Uğur Dündar tarafından sunulan Halk Arenası adlı programın 21.12.2018 tarihli bölümüne katılan Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'ın Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanını hedef alarak hakaret içerikli sözler söyleyip darbe ve ölüm tehdidinde bulundukları yönünde haberler yer aldığının tespiti üzerine 5271 Sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu'un 160. Maddesi uyarınca işin aslını araştırmak ve sorumlular hakkında yasal gereğine tevessül etmek amacıyla 22.12.2018 tarihinde soruşturma başlatılmış ve her iki şüpheli savunmaları alınmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığımıza davet edilmiş olup, keyfiyet tüm basın/yayın organlarına saygı ile duyurulur."

Usta oyuncular Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in katıldıkları bir televizyon programında iç savaş ve darbe çağrısında bulundukları iftirası atılmıştı

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akp ve Mhp Oylarıyla Tayyip'e Bazı Ürünlerde Vergi Oranlarını Arttırma Yetkisi Verildi . Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Devletten aldığı maaş dışında tek kuruş kazanmamış bu adama Muharrem İnce'den Sert tepki Tayyip'in Banka Yönetimine atadığı Güreşçinin Sahte Diplomayla Üniversiteye Kayıt Yaptırdığı Ortaya Çıktı