All News
05 Mart 2018 ( 1159 izlenme )
Reklamlar

tayyip erdoğan'a yakınlığıyla bilinen bir çok kişi MESAM'a kayyum olarak atandı

Yavuz Bingöl ve tayyip erdoğan'a yakınlığıyla bilinen bir çok sanatçı MESAM'a kayyum olarak atandı.



Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği’nin (MESAM)’a yeni yönetim kurulu atandı. Kültür Bakanlığı yaptığı incelemeler neticesinde mevcut yönetim kurulunun yerine Yavuz Bingöl, Recep Ergül, Polat Yağcı, İpek Açar, Turhan Taşan, Fuat Güner ve Coşkun Sabah'ı üye olarak atadı.
 
Meslek birliği son olarak Orhan Gencebay'ın yönetim kurulundan istifası ve yeni genel kurul öncesi tartışmalarla gündeme gelmişti. MESAM'a 2014 yılında da kayyum atanmıştı.


Bakanlığın MESAM’a gönderdiği yazıda, birliğin idari ve mali olarak denetleneceği ve bazı üyelerin ileri sürdüğü iddiaların inceleneceği kaydedildi.

Birliğin üç ay içinde olağanüstü genel kurul yapması istenen yazıda, yönetim kurulunun görevden el çektirildiği aktarıldı.

Buna göre yönetim kuruluna asıl üye olarak atanan isimler şöyle: Yavuz Bingöl, Recep Ergül, Polat Yağcı, İpek Açar, Turhan Taşan, Fuat Güner ve Coşkun Sabah.

Yedek üyelerin isimleri de şöyle: Vedat Çetinkaya, Celal Yarıcı, Osman İşmen, Yücel Arzen, Ali Kocatepe, İclal Aydın ve Selahattin Akarsu.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Chp'li vekilden O şahsa: ''Trol hiç utanmıyor musun?'' Sedat Peker'den 15 Temmuz Açıklamaları: Şehitlerimiz bu vatan için öldüler, bu haramiler milleti soysun diye değil! Okul Müdürü Uyuşturucuyla Yakalandı Yeni Yılda Emekli Maaşlarının Ne Kadar Olacağı yaklaşık olarak ortaya çıktı