İstanbul Küçükçekmece'de Taciz Halkı Ayağa Kaldırdı.

849 izlenme 17 Haziran 2022
Reklamlar
İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bulunan Cennet Mahallesi'nde  Afgan bir sığınmacının 14 yaşındaki bir kızı taciz ettiğine yönelik iddialar ortalığı ayağa kaldırdı. Cennet Mahallesi'nde sokağa dökülen mahalleli, tacizciyi linç etmek istedi.  

Mahallede bulunan ünlü bir kozmetik markasında yaşandığı belirtilen olay sonrasında çevik kuvvete haber verildi.  Çevik kuvvet, taciz zanlısını kalabalığın elinden alarak mağazanın içine soktu.  Şüpheliyi zırhlı araçla çıkaran polis, cadde üzerinde biriken kalabalığın  üzerine biber gazı sıktı.


Olaya şahitlik ettiğini yazan bir vatandaş, yaşadıklarını sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı:  "Küçükçekmece Cennet mah. Yaşanan bir taciz olayıyla karşı karşıya denk geldik. Yabancı uyruklu bir Şerefsiz 14 yaşındaki kızı taciz etti. Küçük kardeşimiz “keşke elbise giyinmeseydim” diye bir cümle kurdu.. Bu küçük kardeşimiz için kimse sessiz kalmasınnnn.  Küçük kardeşimiz istediği her an elbise giyeceği , istediği her an dışarda olabileceğini , istediği her an özgürce takılıp alışveriş yapacağı , istediği her an her saate özgürce dolaşacağı ve “keşke elbise giymeseydim” dediği bir ülke istiyoruzzZZ. YETERRrrr."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sahibiyle aynı kareye girebilmek için çömelen şahıs, E. İmamoğlu'nu nasıl karalayacağını şaşırdı Binlerce ODTÜ'lü hep bir ağızdan İzmir Marşı okudu Ülkü Ocakları Eski Başkanından Tüyler Ürperten iddialar: 'Bir mafya grubu üzerinden Kılıçdaroğlu'na hamle yapılacağıyla ilgili duyumlarım var.” Akp algı operasyonlarına, 5 yaş ve daha altına hitap eden çizgi filmlerle devam ediyor.