'Bu sorunların üstesinden biz geliriz' deyince tepki gösteren vatandaş gözaltına alınmak istendi ve akp'li lütfetti: 'Elleme kalsın'

1167 izlenme 11 Temmuz 2022
Reklamlar
Akp'li şahsın, “Trabzonlu hemşerilerimiz bizim arkamızda dimdik dursun evelallah bu ülkenin başaramayacağı hiçbir şey olmaz” dediği esnada bir yurttaş “Ama işsizlik var” derken, arka taraftan seslenen başka bir yurttaş da “Ekmek 8 lira oldu, un çuvalı 500 lira oldu, nasıl olacak bu? Ne söylüyorsun” diye bağırdı.  

Konuşmasını sürdüren akp'li şahıs, “Biz sıkıntıların farkındayız. Bu sıkıntıların üstesinden nasıl gelineceğini biliyoruz” diye yanıt verdi.  

Akp'li şahsa tepki gösteren yurttaş konuşma sırasında gözaltına alınmak istendi. Akp'li şahıs yurttaşı gözaltına almaya kalkan polise "elleme elleme, kalsın öyle" diye talimat verdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yaşar Okuyan ile Cemal Enginyurt Canlı Yayında Birbirine Girdi. Mhp'den istifa eden belediye başkanı Bahçeli yönetimini yerden yere vurdu Ekrem İmamoğlu, AKOM'da Önemli Açıklamalar Yaptı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Açıklama Geldi: ''Beraat dışında verilecek her karar saray talimatının ve kumpasın . . ''