All News
17 Mart 2019 ( 1495 izlenme )
Reklamlar

Yuh artık. Camiye parti bayrağı astılar

Akepe’nin Aydın’da caminin minaresine parti bayrakları asması vatandaşlar tarafından tepki topladı.
Geçtiğimiz günlerde Bozdoğan’da bir okulda siyasi propaganda yapması ile gündeme gelen Akepe Bozdoğan teşkilatı şimdide caminin minaresine akepe Bayrağını asarak bir skandala daha imza attı.
Aydın’ın Bozdoğan ilçesi Haydere mahallesinde bulunan Cami minaresine akepe bayraklarının asılmasıyla, yüce dinimiz, siyasete alet ediliyor diyerek tepki gösteren vatandaşlar “Allah’ın evini de siyasete alet etmeye çalışıyorlar. Camiler ibadethanemiz, bu durum hiç yakışık almadı. Parti teşkilat yönetimi’nden ve ilçe Müftülüğü’nden bu yakışıksız görüntüyü ortadan kaldırmalarını istiyor ve bekliyoruz” diye tepki gösterdi.


 DUYARLILIK ÇAĞRISI  

Camiye parti bayrağı asılmasını eleştiren Bozdoğan Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Başkan Adayı CHP'li Salim Tümer Apaydın, "Seçimler gelip geçer. Hepimiz hizmet için aday olduk. Kimin kazandığının bir önemi yok. Ama seçimi kazanma hırsıyla dini mabetlerimizin, dinin siyasete alet edilmesini doğru bulmuyorum. Rakiplerimi, daha duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yılmaz Büyükerşen, partisi CHP'de yaşanan olağanüstü kurultay tartışmalarıyla ilgili olarak konuştu Uzun Bir Aradan Sonra Mısırda Görüşme ABD'den Reza Zarrab Hakkında Şok Karar. Parti Kuruyor mu? Ünlü Gazeteci O Soruların Kesin cevabını verdi.