3. Video geldi. İstanbul Boğazında Çöktükleri Arsanın Üzerine Otel Yapıldığını Belirterek Otelin Adını Verip Gizli Sahibini Açıklıyor.

9036 izlenme 14 Mayıs 2023
Reklamlar
3. Video geldi. İstanbul Boğazında Çöktükleri Arsanın Üzerine Otel Yapıldığını Belirterek Otelin Adını Verip Gizli Sahibini Açıklıyor.

Tayyip'in en yakın aile olarak bilinen Yeşildağ ailesinin önemli ismi Ali Yeşildağ, çökme işleminde kendisinin de yeraldığı Çete Liderinin  ismini vererek çetenin üyelerini tek tek sayıyor.  
Türkiye'nin en pahalı oteli inşa ediliyor. A. Yeşildağ, otelin asıl sahibi açıklayıp  kimi paravan olarak kullandığını anlatıyor.

*Video 20 dakikaya kısaltılmıştır. yaklaşık 30 dakikalık tam halini seyretmek isteyenler BURADAN gidebilir


Erdoğan’ın başlangıçta bu teklifi reddettiği, ancak daha sonra fikrini değiştirerek Soysal ailesine 50 milyon doları ödemesini emrettiği bildirildi. Aile parayı bulamayınca, iddiaya göre araziyi Erdoğan’ın desteklediği bir şirkete satmak zorunda kaldı.

Yeşildağ, arazi üzerinde inşa edilen 1 milyar dolarlık Türkiye’nin en pahalı oteli olan Mandarin Oriental Bosphorus otelinin  sahibini açıkladı.


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Barış Atay 16 yaşında gördüğü işkenceyi anlatınca dinleyenlerin gözü doldu THY personeli 11 dakikalık video ile veda mektubu bırakıp canına kıydı: '3 yıldır işkence çekiyorum' Bir bankanın Cumhuriyet bayramına özel yaptırdığı video büyük ilgi gördü Hayaller 'dünya turu', gerçekler 'boş dürüm'