A. Mahir Başarır: "R. Epözdemir, bir resimden dolayı ajanlıktan sorgulandı. O resimde masanın en başında G. T. var''

1503 izlenme 19 Eylül 2025
Reklamlar

Ali Mahir Başarır:  "R. Epözdemir, bir resimden dolayı ajanlıktan sorgulandı. O resimde masanın başında Gürsel Tekin var''

Ali Mahir Başarır: "Rezan Epözdemir, bir resimden dolayı ajanlıktan sorgulandı. O resimde masanın başında Gürsel Tekin var.  Rezan Epözdemir cezaevinde, Gürsel Tekin kayyum atandı. İkna edemediklerini cezaevine atıyorlar, ikna ettiklerini böyle kullanıyorlar."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Millet çadır bulamazken, reklam ajansına propaganda filmi çektirmişler. Başrolde akp'nin sağlık bakanı var. Binali Yıldırım Seçimin iptal edilmesinin haklı olduğunu iddia edip biz kazanacağız dedi Akp'nin sağlık bakanı Fahrettin'den masallar Akp'nin içişleri Bakanı Milleti Kışkırtarak Kendini Yuhalattı Sonra da Gözaltına Aldırdı.