Adaylıktan Çekildiğini Belirtip yine mağduru oynadı ve 'Kaybettiklerinde suçu bize atacaklar, bahaneleri kalmasın' dedi

6785 izlenme 14 Mayıs 2023
Reklamlar
Adaylıktan çekiliyorum. Bunu memleketim için yapıyorum.  Türkiye’ye üçüncü bir seçenek önerdim. Bir kanal açmaya çalıştım. 
Bu kanalı başaramadık. Bahaneleri kalmasın.  Yoksa seçimi kaybettiklerinde seçimin suçunu bize atacaklar.

Konuyla ilgili olarak bir sosyal medya kullanıcısının yazdıkları:
%1 bile alamayacağını görünce mağduru oynayarak adaylıktan çekildi, adaylıktan ayrılırken bile kin kusmaya devam ederek: ''seçimi kaybedecekler bahaneleri kalmasın' diyerek o şahsın kazanacağını ima etti.

Bunu yaparak yani mağduru oynayıp seçimden çekilerek akp algı operasyon merkezine gollük paslar verdi.

İlk pas şu: Bu şahıs hakkında çıkan tüm iddiaların yalan olduğunu iddia ediyor ya, hani şu an akp genel başkanı hakkında da yolsuzlukların anlatıldığı videolar paylaşılıyor, bu mağduru oynayarak orada anlatılanların da bir nevi yalan olduğu insanların zihnine sokulmaya çalışılıyor.

İkinci pas şu: Şimdi seçime kadar, ak troller Chp'nin tezgahlar düzenlediğini iddia ederek bu şahsı bir nevi mağdurun da mağduru göstererek propaganda yapacaklar, adaylıktan çekilmeseydi seçimin kaderini değiştirebilecek kadar oy alamayacaktı ama inandırıcı derece de mağdur göstermeyi başarabilirlerse çok az da olsa dengeleri değiştirebilir 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Seni doyuramadı, yaşatamadı bu devlet Ölüm orucundaki avukat Ebru Timtik Hayatını Kaybetti Karamollaoğlu, sosyal medyada gündem olan 'devrimci yumruğun' hikayesini anlattı Tayyip'in Özgür Özel Rahatsızlığının Nedenini Anlattı. 'Bu konuyu kullanacaklar'