Ahmet Şık: 'Halkın sırtına yapışmış sülükler daha çok para kazansın diye kesiliyor bu ağaçlar"

1335 izlenme 27 Temmuz 2023
Reklamlar
İstanbul Mv. Ahmet Şık: "Türkiye işgal edilmiş durumda. Bir avuç sermayedar, halkın sırtına yapışmış sülükler daha çok para kazansın diye kesiliyor bu ağaçlar"  

 Bilirkişi olduğu iddiasında bilimsel namusa sahip olmayan birinin hazırladığı yalana dayalı beyan içeren bir raporla yürütmenin durdurulması kararı kaldırıldı. O kararla ilgili yeniden başvuru yapıldı. Haysiyete sahiplerse, o kararı vermek için o dosyanın önünde durduğu yargı mensuplarına sesleniyorum. Çocuklarına biraz saygıları varsa ve meslek haysiyetlerine inanıyorlarsa bu kıyımı durdururlar ama zaten bu kıyımın önünü açan yargıdan da bir beklentimiz yok. Tıpkı siyasi parti kılığına girmiş bir mafyanın devleti, işgal ettiği siyasi partilere güvenmediğimiz gibi o yargıya da güvenmiyoruz. Onların emir eri olduğunu biliyoruz."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hulusi Akar, Erdoğan’ın bayram mesajını iPhone telefonundan dinletti. Gazeteci Merdan Yanardağ'dan Şok İddia ''Kılıçdaroğlu'na suikast düzenleyecek bir grup Türkiye'ye girdi'' Karne protestosu yapan Lise öğrencilerini gözaltına alan polis önce ters kelepçe bağladı ardından.. Böyle Arsızlık Görülmedi