Akp genel başkanı, Alman şansölyesiyle görüştü ve: ''Türkiye’nin kapısının Suriyeli ve Lübnanlı mültecilere açık'' dedi

1553 izlenme 21 Ekim 2024
Reklamlar
Tayyip, Almanya Şansölyesi Olaf Scholz Dolmabahçe Ofisi'ndeki görüşmenin ardından ortak basın toplantısında konuştu.  burada yaptığı açıklamada Türkiye’nin kapısının Suriyeli ve Lübnanlı mültecilere açık olduğunu söyledi.
- "Malum Suriye'den ilk etapta bize 4 milyon civarında mülteci geldi ve şu anda da 3,5 milyon civarında Suriyeli mülteci ülkemizde. Biz onları şu anda ülkemizde ağırlıyoruz ve bu Sayın Merkel döneminde de bunları birlikte görüşerek birlikte bunlara yönelik her türlü desteği vererek bu süreci çalıştırdık ve şu an itibarıyla da Suriye'den ülkemize gelen mülteciler konusunda kapımız onlara hep açık olmuştur. Şu anda da açıktır.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Millete Küfreden Şahsın Yayınlattığı Reklama cevaben yayınlanan müthiş cevap BAROLAR BİRLİĞİ YENİ BAŞKANINI SEÇTİ. SONUÇLARIN AÇIKLANMASIYLA BİRLİKTE BÜYÜK COŞKU YAŞANDI. Yaptığı Yeliz taklidi sosyal Medyada Büyük Yankı Uyandırdı Ekrem İmamoğlu'nun zoom toplantısı sızdırıldı (14 dakikalık tamamı)