Akp'li belediye başkanı kendisiyle aynı fotografa girmeyen çalışana hakaretler yağdırdı (Ses kaydı)

719 izlenme 19 Ocak 2022
Reklamlar
Akp'li belediye başkanı kendisiyle aynı fotografa girmeyen çalışana hakaretler yağdırdı (Ses kaydı)


 Bağcılar'ın akp'li Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, çalışanlarla fotoğraf çektirmek istedi. Ancak devlet memuru M.K., Çağırıcı ile fotoğraf çektirmek istemedi.  
  KRT'den Mutluhan YILDIZ'ın haberine göre; Çağırıcı, M.K.'nin fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmesi karşısında çılgına döndü. Çağırıcı görevi başındaki devlet memuru M.K.'ya hakaret ve tehditler savurdu. Çağırıcı, "Kim lan bu geri zekalı, aptal herif, ukela, niye oğlum bunun siciliyle oynamıyorsunuz, bunun eline düdük verin, kapıya dikin gitsin mahkemeye" ifadelerini kullandı. Memur M.K. ise Çağırıcı'nın hakaret ve tehditleri karşısında sakinliğini bozmadı. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mhp'li Belediye Başkanı Kızıyla Aynı Sınava Girenleri Tehdit Etti 'Niye Geldiniz? Benim Belediyem' Sokak röportajında susmak bilmeyen akp'li vatandaşlar çirkeflikte sınır tanımadı. İstanbul'da bulunan AVM'de bir vatandaş ''Açım ben aç, çocuklarım aç, 15 bin lira borcum var'' diyerek canına kıymak istedi. Ekrem İmamoğlu'na katıldığı programa provokasyon yapması amacıyla gönderildiği tahmin edilen şahsın edepsizlikleri gündem oldu