akp’nin İBB Adayı, Başakşehir’de katıldığı bir program sırasında; Şahintepe Mahallesi’ndeki kentsel dönüşümde haklarının verilmediğini iddia eden yurttaşların protestosu ile karşılaştı. Daha sonra mahallelinin sorunlarını bir odada dinleyen şahıs, “Kanal İstanbul’u yapacak mısınız?” sorusuna ise yanıt vermedi.
Programda söz alıp soru sormak isteyen mahalleliye izin verilmedi. Mahalleli, program bitiminde de polisin engellemesine ve müdahale etmesine karşın Kurum ile bir odada görüşmeyi başarabildi. Dört kişinin katıldığı görüşmedeki bazı anlar da mahalleli tarafından kayda alındı. Görüşmenin daha sonraki kısmında ise video çekilmesine izin verilmediği öğrenildi.
Bir başka yurttaş da “Kanal İstanbul var diye bizi sürgün ettiniz buradan. Şu anda kendi evimde kalamıyorum. Sabahın 05.00’inde gelip komşumun evini yıktılar. Binlerce polisle bize işkence ettiler. Biz buranın vatandaşıyız. Belediye başkanınız geliyor, mahallede bize görünmeden kaçıp gidiyor” diye tepkisini dile getirdi.
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tayyip'e: 'Şarkı söyleyeni hapse atıyor, milyar dolar götürenin sırtını sıvazlıyorsun'
T. Çömez, tayyip'in 2018'den bu yana enflasyonla ilgili yaptığı konuşmaları paylaştı.
Konserde Ekrem İmamoğlu Sürprizi, alana girince ayakta alkışlandı
İsveç hakkında söyledikleri tekrar gündem oldu
Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na adrese teslim sözler.
Akp genel başkanı, İstiklal caddesinde yaşanan katliam üzerinden oy istedi: 'Yavrumuzun kanını yerde bırakmayalım, sandıkta da bırakmayalım'
Mansur Yavaş'a gözdağı verdi: Seçimden sonra kendi bedel ödeyebileceği gibi Ankara'ya da ödetir
TKK Genel müdürü: "Türk halkının evinde en az 2 yıllık şeker ve yağ var"
Bugün katıldığı programda, tabelalar hakkında söyledikleri için 'Bu konuda bütün beyanlarımı büyük bir özgüvenle tekrar ediyorum.' dedi
Şarkıcı Hüner Coşkuner Hayatını Kaybetti
Fatih Altaylı, aday gösterilmeyince bağımsız aday olan şahıslara verdi veriştirdi.
15 Temmuz sonrası Kılıçdaroğlu'nun yanına gidip yalvaran siyasetçiyi açıklayıp sözleriyle yine destan yazdı
Yenilgiyi hazmedemeyen bazı akp'liler İBB işletmelerinde çalışanlara çirkeflik yapmaya başladı.
Seçimin ardından bir vatandaşın yaptığı kısa özet.