Akp'ye son tokat Mehmet Şimşek'ten Geldi. Vitrine Koymak İstedikleri M. Şimşek Kabul Etmedi

1584 izlenme 21 Mart 2023
Reklamlar
Erbakan'ın oğluda reddetmişti ⬆

Mehmet Şimşek, akp'nin aktif siyaset teklifini reddetti.  akp Sözcüsü Ömer Çelik:   "Mehmet Şimşek aktif siyaseti düşünmediğini söyledi. Ama her türlü katkıyı vereceğini bir kere daha ifade etti."

Bazı yandaşlar ‘Erdoğan’ın bir şekilde Mehmet Şimşek’le ekonomideki sıkıntılı dönemi aşmak istediği’ yazmıştı.  Bunun üzerine bugün Şimşek, Tayyip’ın davetiyle akp genel merkezini ziyaret etti.  Görüşmeden sonra gazetecilere görünmeden çıkan Şimşek’in yerine akp Sözcüsü konuştu.  Çelik, Şimşek’in ‘aktif siyaseti düşünmediğini’ ifade ettiğini ama ‘kendilerine katkı vermeye hazır olduğunu aktardığını’ söyledi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul Hakkında yaptığı Tarihi konuşmadan en çarpıcı bölümler İBB'nin eski yönetimi Erdoğan'a yakın vakıflara ne kadar para yardımı yaptı ? Zelensky sorunun İngilizce sorulması isteyince TRT muhabiri sadece 'NO' diyebildi Fatih Altaylı'dan Diyanete: 'Fakirliği övüp Mercedesle ile gezerseniz gençler deist de olur ateist de'