Akşener'e öğrencilerin bazı sıkıntılarını anlatan genç gözyaşlarını tutamadı

254 izlenme 23 Şubat 2022
Reklamlar
 üniversiteye hazırlanan iki genç, Akşener'in yanına gelerek, ''Sınav ücretlerini duymuşsunuzdur. Her sene 20-30 TL zam yapıyorlar. Bazılarımızın ailesi bunu karşılayabilirken bazılarımız kendi karşılamak zorunda kalıyor.. Artık derhaneye giriş çıkışlarda hiçbir şey alamaz olduk. Her şey çok pahalı. Esnafa da hiçbir şey söyleyemiyoruz, onlar da pahalıya alıyorlar'' ifadelerini kullandı.  
 Sizleri böyle yakalayıp konuşmak için çabalıyoruz. Ama hiçbir şeyin garantisi yok. Siz gittikten sonra bizim ne olacağımızın da garantisi yok'' dedi.   Ağlayan genç kıza sarılan Akşener, ''Bu yaşta ağlıyorsun be kızım… Yuh olsun bize be…” ifadelerini kullandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Uluması ve Abd'yi protesto için Sahte İphone kırmasıyla meşhur şahıs, erdoğan'ın damadını savundu Mansur Yavaş'tan İ. Melih Gökçek'e: ''Tedavi olsun muhatap olurum'' Avrasya Araştırma Şirketi'nin sosyal medya üzerinden açıkladığı son anket Hatay’ın Arsuz ilçesinde halatla yıkılan 11 katlı binanın kağıt gibi yerle bir olduğu anları bir vatandaş telefonuyla çekmiş