Akşener'e öğrencilerin bazı sıkıntılarını anlatan genç gözyaşlarını tutamadı

237 izlenme 23 Şubat 2022
Reklamlar
 üniversiteye hazırlanan iki genç, Akşener'in yanına gelerek, ''Sınav ücretlerini duymuşsunuzdur. Her sene 20-30 TL zam yapıyorlar. Bazılarımızın ailesi bunu karşılayabilirken bazılarımız kendi karşılamak zorunda kalıyor.. Artık derhaneye giriş çıkışlarda hiçbir şey alamaz olduk. Her şey çok pahalı. Esnafa da hiçbir şey söyleyemiyoruz, onlar da pahalıya alıyorlar'' ifadelerini kullandı.  
 Sizleri böyle yakalayıp konuşmak için çabalıyoruz. Ama hiçbir şeyin garantisi yok. Siz gittikten sonra bizim ne olacağımızın da garantisi yok'' dedi.   Ağlayan genç kıza sarılan Akşener, ''Bu yaşta ağlıyorsun be kızım… Yuh olsun bize be…” ifadelerini kullandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir gurbetçi Türkiye milletvekilliği ile Almanya milletvekilliğini karşılaştırdı, izleyenler şaşkına döndü. Dikkat çeken analizler yapıp 2 anket sonucu verdi: 'Bir çok parti aday çıkarmasına rağmen akp adayı, İmamoğlu ile arasındaki farkı kapatamıyor.' Denetimli serbestlikle tahliye edilen şahıs 2 kişiyi öldürdü 1 kişiyi ağır yaraladı Güldür Güldür'de diktatör göndermesi