Aldığı maaşları eleştirenlere edepsiz dedi

3587 izlenme 01 Temmuz 2019
Reklamlar
Bülent Arınç, Köksal Toptan, Cemil Çiçek, Mehmet Ali Şahin ile Yıldırım Akbulut’un Tayyip Erdoğan ile yaptıkları toplantıda maaşlarının 13 bin liradan 18 bin liraya çıkarılması kamuoyunda tepki çekmişti.

YİK üyeleri için Beştepe’de birer oda ve sekreter tahsis edildiği, şu ana kadar sadece Arınç’a verilen odanın hazırlandığı, diğer üyelerin odasının ise düzenlendiği belirtilmişti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ş. Üşümezsoy, 1 ay önce katıldığı programda işaret etmiş: "Bir deprem söz konusu. Manisa, Simav, Sındırgı etkilenebilir." Ekrem İmamoğlu, O iftiracıya Hak ettiği Şekilde Cevaplar Verdi Tayyip'i Yine Yere Göğe Sığdıramadı: ''Art niyetliler, Cumhurbaşkanımızı bile eleştiriyorlar'' Askerlere Söylemesi Gereken Sözleri Unutunca Devreye hulusi akar Girdi.