Ana haber sunucusu eleştiri yağmuruna tutunca istifa etmek zorunda bırakılmıştı

41605 izlenme 23 Haziran 2025
Reklamlar
Show TV Ana haber sunucusu Dilara Gönder müteahhitleri ve sorumluları eleştiren, sorgulayan yayınlarıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştı. 
Gönder, yayınlarda yaşanan felaketle ilgili çok sert tepki gösterirken, sürpriz bir gelişme yaşandı. 
Gönder, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Ciner Medya Grubu'ndan istifa ettiğini açıkladı. 
istifa ettiğini yazdıktan sonra ikinci tweetinde şunları yazdı: ''Desteğiniz için çok teşekkür ederim. 
Gündemi meşgul etmek istemiyorum, zor zamanlardan geçiyoruz. Çok acılıyız.. Bir gün, her şey çok güzel olacak, inanıyorum.''


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Skandalı ortaya çıkaran hastane personeli: Yılda 450-500 hamile çocuk geliyor Kafasına sarık takan fetva verir oldu: “Alafranga tuvaletleri kullanmayın, orda biriken suda şeytan yıkanıyor.” Suudi Arabistan'da ilginç bir defile Neden adalet bakanı yapıldı? Olacakları aylar öncesinden anlatmış.