Ankara'da okulda iğrenç olay

1972 izlenme 26 Eylül 2022
Reklamlar
Okul müdürü A.Y., müdür yardımcısı 35 yaşındaki F.R.'ye tacizde bulundu. Okul müdürü hakkında şikayetçi olunması üzerine ortaya çıkan olayda F.R., okul müdürünün kendisine "Bana 'ben senin tazmanya canavarınım, öyle bir hayvan var biliyor musun çiftleşme zamanında eşini inine kapatarak defalarca yapıyor ta ki hamile kalana kadar ben de sana öyle yapacağım, seni bu okula kapattım, sana ben de tecavüz edeceğim" dediğini aktardı. Öte yandan okul müdürü hakkında 16,5 yıla kadar hapis istenirken iğrenç olayın görüntüleri ortaya çıktı.

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Şehit Öğretmen Nesrin İnigür İlkokulu müdürü 53 yaşındaki A.Y., iddiaya göre müdür yardımcısı 35 yaşındaki F.R.ye sözlü ve fiziki tacizde bulunmaya başladı.

 A.Y.'nin defalarca karşı koymasına rağmen odasında kapıyı kapatarak rızası dışında kendisine sarılmaya ve dudağından, yanağından ensesinden öpmeye çalıştığını ifade eden F.R., okul müdürü hakkında şikayetçi oldu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ümit Özdağ'dan önemli iddia 'Seçimlere kadar 2 Milyon Suriyeliyi Vatandaş Yapacaklar' Sokak Röportajına Konuşan Genç: 'Elimden gelen her şeyi yaptım, bundan sonra patlamış mısırımı alıp ülkenin halini izleyeceğim' Tayyip: "K. Kılıçdaroğlu'nun Kandil'dekilerle 'Haydi haydi' diye çekimleri var. AMA MONTAJ, AMA ŞU BU." Barbaros Şansal daha önce kimsenin söylemeye cesaret edemediği gerçekleri söylüyor ..