Arınç, partisi ve tayyip'i yerden yere vurdu

5936 izlenme 16 Haziran 2022
Reklamlar
Bülent Arınç'tan partisine sert sözler: 'Kral çıplak demenin zamanıdır' 

 Bülent Arınç, “Türk Demokrasi Vakfı; Yeniden” başlıklı toplantıya akp'lilerin katılmamasına tepki gösterdi. Arınç, "Tatlı su balığı siyasetçileri var, suya sabuna dokunmadan. Majestelerinin gazetecileri var. Havanın suyun berraklığından bahsederler. Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. Kral çıplak demenin vaktidir" dedi.

Televizyon programlarında onların adına konuştuklarını zannettiğimiz insanlar akp'ye yarayışlı işler yapmıyorlar. Her konuşmalarıyla akp'yi daha da aşağı çekiyorlar. Onlar temsil etmesin partimizi, siz temsil edin. Ey genel başkan yardımcıları ey bir başkası "Partimizin düşüncesi budur diye neden çıkmıyor, konuşmuyorsunuz?" Her şeyi çok bildiğini zanneden bu laf ebesi adamlardan ne zaman kurtulacaksınız?

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Merve Dizdar aldı: ''Ödülü ne olursa olsun umut etmekten vazgeçmeyen mücadeleci ruhlara armağan ediyorum." Akp'li Utanmaz Kadının Yurtlardaki Yemek Porsiyonlarının küçültülmesiyle ilgili sözleri büyük tepki çekti. Seçimin ardından Binali Yıldırım'a yapılan monte büyük ilgi görüyor Provokatör Kadın, Sunucuyu Bile Çileden Çıkardı