All News
01 Temmuz 2022 ( 55 izlenme )
Reklamlar

AYKUT ERDOĞDU TEPKİLERDEN SONRA CHP'DEN İSTİFA ETTİ!

Eski eşin yayınladığı videolar gündem yarattı! Aykut Erdoğdu ve eşi Tuba Torun CHP'den ayrıldı

Son dakika! İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve disiplin kurulu üyesi Tuba Torun CHP'den istifa etti. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Aykut Erdoğdu'ya istifasını ima ederek, "Partisi ve kendisi için doğru kararı vereceğine inanıyoruz" dedi.
CHP'li Aykut Erdoğdu'nun boşandığı eski eşi Özge Erdoğdu'ya ait olduğu iddia edilen bir hesabın paylaştığı görüntüler sosyal medyada olay yarattı.

ÖNCE VİDEOLU RÖPORTAJI PAYLAŞTI
Yaklaşık bir hafta önce CHP Erdoğdu'nun eski eşiyle yaptığı görüntülü görüşme, "Özge" adı altında açılan hesaptan paylaşılmıştı. Gönderide: "Bu kaydı 3.5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu'nun Tuba Torun ile ilişkisini öğrendikten hemen sonra... Aykut Erdoğdu, Tuba ile ilişkisi olmadığına beni ikna etmeye çalışırken '50 kişiyle yattı' dedi. İddiaya göre yattığı Tuba Torun ile evlendi" denildi.

TUBA TORUN SES KAYDI YAYINLANDIĞINDAN SONRA
Aykut Erdoğdu ile Özge Erdoğdu arasındaki sohbetin yankıları sürerken, bu kez bir ses kaydı daha paylaşıldı. Özge Erdoğdu'ya ait olduğu iddia edilen hesaptan Tuba Torun'a ait olduğu iddia edilen ses kaydı yeniden yayınlandı. Gönderide, “Dolarla bir temsilci olacaksınız. not düştü. Tuba Torun'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında; Tuba Torun ağlayarak, "Dolarla parlamenter olacaksın, kadın hakları için sabahtan akşama kadar buradayım. Birine inandım, tamam ve inandığım için evet, kendimi gösterdim. Hemen geri adım atacağım" dedi. " dediğini duyar. Ses kaydının devamında ise karşı taraftaki kişinin "Tuba sakin ol hayır" dediği anlaşıldı ve Torun'un tekrar "Bunun adaletsiz bir dünya olduğunu biliyordum ama böyle olacağını bilmiyordum" dediği anlaşıldı. öyleydi." haksızlık, Özge. Çünkü benim bakmam gereken bir annem var." dedi.

CHP'Lİ ERDOĞDU ONAYLANDI
Yaşananların ardından gündeme gelen Aykut Erdoğdu, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaparak eşi Tuba Torun'dan özür diledi. Erdoğdu şu ifadeleri kullandı: “Birkaç ay önce bu akşam eski eşimle yaptığım bir telefon görüşmesi sosyal medyaya düştü... Bu konuşma videoya alınmış... Eski eşim hakkında kötü bir şey düşünemiyorum. ve çocuğumun annesidir, şartlar ne olursa olsun... Eşim Tuba şu an hastanede... Ankara'dan onun yanında olmak için ayrıldım... Yaptıklarım için ondan tüm kalbimle özür dilerim. onu hayata döndürmeliyim... Şu an tek endişem oğlum ve eşim Tuba'yı yaşananların şokundan korumaktır..."

ÖZTRAK: DOĞRU KARARI VERECEĞİNE İNANIYORUZ
Gündemi bombalayan ses kayıtlarının ardından CHP yönetiminin konuyla ilgili tutumu merak konusu oldu. CHP merkez yönetim kurulu toplantısının ardından kameralar önüne çıkan Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Aykut Erdoğdu'ya da yorum yaptı. Öztrak, "Sayın Erdoğdu'nun kendisi ve partimiz için doğru kararı vereceğine inanıyoruz" dedi.

TEPKİLERDEN SONRA CHP'DEN İSTİFA ETTİ
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, hem kamuoyunun tepkisi hem de üstü kapalı olarak partisinden ayrılma çağrıları üzerine bugün partisinden resmen istifa etti. Erdoğdu'ya yönelik skandal bir dil kullanan Disiplin Kurulu üyesi eşi Tuba Torun'un da CHP'den istifa ettiği açıklandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İBB musluğu kesilince yandaş gazeteler kapanmaya başladı Meral Akşener: TRT yıllık 2,5 milyar TL para harcıyor. Bir sürü ahmak buradan nemalanıyor Tayyip'in eski danışmanı paylaştı: Türkiye'ye gelen Afganların kim olduğu ortaya çıktı Bahçeli'den CHP'ye sert mesaj