K. Kılıçdaroğlu'ndan tayyip'e 'Sen parmağında tek yüzükle iktidara geldin. Ama şimdi kendini, aileni ve etrafındakilerin yedi sülaleni zengin ettin'

1190 izlenme 18 Mayıs 2023
Reklamlar
Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, "28 Mayıs'ta yeni bir seçime giderken vatandaşlarıma seslenmek isterim" diyerek tayyip'in devam etmesi durumunda olacakları sıraladı.

"Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu" sloganları ile karşılanan Kılıçdaroğlu, "Teşekkür ederim. Seçim günü beraber gideceğiz hiç endişelenmeyin" dedi.

Kılıçdaroğlu: "Bunlar kalırsa;

-10 milyon sığınmacı daha Türkiye'ye gelecek,
-Dolar 30 lira olacak,
-Ekmek 10 lira olacak,
-Kaçaklar suç makinesine dönüşecek, yağmalar başlayacak,
-Şehirler sığınmacıların, mafyaların, çetelerin kontrolüne geçecek,
-Genç kızlar sokaklarda kendi başlarına gezemeyecek,
-Domuz bağı ile insanları öldürenler iktidar ortağı olacak,
-Teröre taviz verecekler."
"Erdoğan, sen parmağında tek yüzükle iktidara geldin. Ama şimdi kendini, aileni ve etrafındakilerin yedi sülalesini zengin ettin.
Buradan ilan ediyorum, beytülmale el uzatanın gözünü çıkaracağım..."
"Sen değil misinin terör örgütleriyle kapı arkalarında gizli gizli pazarlıklar yapan? Buradan açıkça bir daha ilan ediyorum:
Ben terör örgütleriyle masaya oturmadım hiçbir zaman da oturmayacağım!
Erdoğan sen ülkenin sınırlarına namusuna sahip çıkmadın. Ben iktidara gelir gelmez tüm mültecileri evlerine göndereceğim. Nokta."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

"İsveç'in girmesine NATO'ya girmesine 'hayır' diyeceğiz demişti O da yalan oldu. Ekrem İmamoğlu'ndan Seçim akşamına dair özel görüntüler Akp'liler uzayda içeceklerini şimdiden gönderdi. Yalan haberin duayen kanalı sürekli olarak Fox tv. ve Fatih Portakal'a saldırıyor