Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi, Kulübü almak istediğini söyleyen şahsın anlayacağı dilden konuştu.

7664 izlenme 18 Ağustos 2022
Reklamlar
"Bu insanların Beşiktaş’ta yeri olmamalı" 

Beşiktaş’ta 17 Eylül’de gerçekleşecek olan Divan Kurulu Başkanlık Seçimi öncesinde mevcut Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk düzenlediği basın toplantısında adaylığını açıkladı.

Beşiktaş’ın TMSF’ye düşmesi durumunda satın almak istediğini söyleyen Ethem Sancak’la ilgili soruyu yanıtlayan Tevfik Yamantürk, "Ethem Sancak’ı yönetimin disipline verdiğini duyduk. Ama bence önemli olan toplum, bu gibi insanları içine kabul ederken daha dikkatli olmalı. Kimin kayığına binerse onun küreğini çeken insanların Beşiktaş’ta yeri olmamalı.  Bana Türk demeyin, ben Arap’ım, utanırım' deyip de arkasında aslan gibi Türk koruma polisiyle İstanbul’un ortasında dolaşan insanları Beşiktaş’ta yeri olmamalı. Burada ay-yıldız var, Arap bayrağı yok" diyerek sözlerini tamamladı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tarkan, konserine katılan Ekrem İmamoğlu ile Tunç Soyer'e övgüler yağdırdı Sedat Peker'in ifşa Ettiği Şahıs Hakkında Çok Önemli Detaylar ve Belgeleriyle Bir Çok Bilinmeyen Davutoğlu'ndan Gece Yarısı Şok Video. Tayyip'e zehir zemberek sözler: ''Küçük bir yüzükle başlattığı yolculuğu, büyük servetlerle. . '' Mhp'li vekilin telefon kırma şovunun düzmece olduğu iddia edildi