Bir Öğrenci İstiklal marşı okunurken Göktürk Bayrağı Açınca okul yöneticisi tepki gösterdi.

844 izlenme 20 Haziran 2022
Reklamlar
İzmir Buca’da bir okulda İstiklal Marşı okunduğu sırada bir öğrenci Türk bayrağının altında Göktürk flaması açtı. Bunu gören okul yöneticisi İstiklal Marşı’nı yarıda keserek öğrenciye tepki gösterdi.
Bazı sosyal medya kullanıcıları bu durumu eleştirirken çoğu kişi yöneticiye hak vererek 'Türkiye'nin bayrağı bellidir, bugün sen başka bayrak/flama açarsan yarın başkaları da başka bayrak veya flamalar açabilir'' şeklinde yorumlar yazdılar.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yalan haberleriyle meşhur kanalın palavrasını Trt Muhabiri ortaya çıkardı Ece Üner'in o buluşmaya verdiği tepki sosyal medyada yankı buldu. Yandaş tv.nin yayınına katılan Narin'in babası, olayın aydınlanması için çırpınan muhabiri hedef gösterdi Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a:Benim oğlum askerliğini bedelli yapmadı