Bir vatandaşın sözleri, sosyal medyada tartışma konusu oldu: ''45 bin TL’den aşağı alan biriyle evlenmem. Tek başıma giderim 50 bin TL”

1355 izlenme 12 Mayıs 2024
Reklamlar
Sokak röportajına konuşan bir vatandaş:  “45 bin TL’den aşağı maaş alan biriyle evlenmem. Benim tek başıma giderim 50 bin TL, memur da olmaz. Ticaretle uğraşacak…”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tayyip'in oğlu bedelli askerlik yapmasını böyle savunmuştu: 'Babam hakkını kullan'' dedi. Anıtkabir'de Erdoğan'ın alkışlanması konusunda çok bilinmeyen önemli detayları Fatih Portakal ekrana getirdi Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu'na Destek için İstanbul'a Geldi: 'Türkiye Sizinle Gurur Duyuyor' İyice Azıttılar. Hatay Depreminden Sonra Cenazeleri yıkıyorlarmış, Hepsi Kokuyormuş Bir Kokmayan Varmış o da. .