Canlı Yayında haberi seslendiren görevliye mobbing uygulayan F. Portakal Büyük tepki çekti.

1316 izlenme 27 Haziran 2023
Reklamlar
Fatih Portakal, haber anlatımını beğenmediği ‘dış sesçi’yi canlı yayında azarladı.   

Yunanistan seçimlerinde yaşananların anlatıldığı haberin ardından Portakal, memnuniyetsizliğini sesini de yükselterek şu şekilde anlattı:  

“Nasıl, dış sesi beğendiniz mi, he? Beğendiniz mi? Ben beğenmedim. Ben bu haberin her şeyinden sorumluyum çünkü ben bu haber bültenine adımı veriyorum. Adımı verdim bu haber bültenine. O yüzden aynı uygulamayı, şefkati, özveriyi de haberin içeriğinde de seslendirilmesinde de görmek isterim. 
Çünkü ben sizinle karşınızdayım. Çünkü ben bu habere adımı veriyorum. Montajından seslendirilmesine kadar her şey benim sorumluluğum. Bu sorumluluğu da maalesef üstüme alıyorum. Bu dış sesçi için de sizden özür diliyorum.”

SOSYAL MEDYADAN GELEN BAZI ELEŞTİRİLER

Bu nasıl bir kibir yahu. Beğenmiyorsan bir daha ses okutmaz, yayın sonrası uygun bir dille eleştirini yaparsın. Sorumluluk alıyorsan da önceden bir dinleseydin. Azarlama sorumluluğu mu bu anlamadım. Meslektaşın olan bir basın emekçisine de bu saygısızlığı yapmazsın... 
*
Muhabirin sunumunu beğenmeyebilirsiniz ama bu eleştiriyi binlerce izleyicinin içinde çalışanınızı rencide ederek yapmanız hoş değildi. Kaldı ki haber; editörlerin elinden geçmiş sadece muhabire yüklenmek adil mi! Emekçi bi kadına olan tavrınız sunumdan daha rahatsız edici!
*
Narsistik kişilik bozukluğu. O kadar belli ediyor ki anlamak için psikiyatrist olmaya lüzum kalmıyor. 
*
Adam sonunda kafayı yedi 
*
Habertürk'te sıkıldıkça gaz çıkarıyorlar mesela, stüdyo havasızlıktan kırılıyor ama moderatör kimseye höykürmüyor, burnunu tutup yayına devam ediyor. Gidip ders alsın bence. 
*
Madem beğenmedin bi daha okutma. Ne diye rencide ediyorsun.. Egosu tavan yapmış. 
*
Yayına girmeden tüm haberleri hızlıca izle o zaman, sorumluluk sendeyse. 
*
Ulan arkadaş bu adam da haberci diye geçiniyor ya, hatta kendini kanaat önderi zannediyor! Ne biçim ülkedir arkadaş.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yılmaz Özdil'e hapis cezası Peker'in Basın Danışmanı Türkiye'ye Getirildi. Cemal Enginyurt'tan akp genel başkanına: ''Ahlaksız arıyorsa, terbiyesiz arıyorsa'' K. Kılıçdaroğlu'na kaldığını iddia ettiği destek oranını açıklayınca, sunucu 'Fazla mı küçültüyorsunuz acaba?' diye sordu