All News
13 Nisan 2019 ( 2165 izlenme )
Reklamlar

Chp'ye Kumpas kaydı çıkınca montaj diyen Akepe'linin eşi 'Özel hayatın gizliliğini ihlal ' diye şikayetçi oldu


31 Mart seçimini kazanarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan ve mazbatasını alarak göreve başlayan Muhittin Böcek’in yeğeni Cemil Böcek ve 5 CHP’li sabah erken saatlerde gözaltına alındı.

Cumhuriyet Halk Partisinin il seçim koordinasyon merkezinde görevli olan Muhittin Böcek’in yeğeni Cemil Böcek ile Dr. Cem Oğuz, Yusuf Meriç, Doğukan Demirkaya ve adı belirlenemeyen 4 kişi evlerine giden polisler tarafından gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldüler.

Henüz açıklanma yapılmadı ama yaptığım araştırmaya göre gözaltına alınmalarına Antalya eski belediye Başkanı Menderes Türel’in eşi Ebru Türel’in şikayeti neden oldu.

31 Mart Yerel seçim öncesi Ebru Türel’in sosyal medyaya düşen bir videosu hızla yayılmıştı. Ebru Türel belediye çalışanları ile yaptığı bir toplantıda özetle, “Antalya’da sokaklarda gezin, dolmuşlarda, otobüslerde CHP teröristlerle HDP ile işbirliği yapıyor” diye anlatın dediği iddiası yer almıştı. Muhittin Böcek’in yeğeni ve CHP seçim koordinasyon merkezinde görev yapan 5 kişinin bu videoyu sosyal medyada paylaşmalarına tepki gösteren Ebru Türel’in şikayette bulunması nedeniyle gözaltına alındıkları iddia ediliyor

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Çiğ köfteci çocuğa saldıran yaratık: İstediğimi döverim, istediğime söverim Akepe'li oyuncu H. Koçyiğit, iyi bir sanatçı olmak için Atatürk'ün huzurunda ant içtiğini söyledi Orhan Gencebay, Arif Sağ'ı adeta tehdit etti: Hapislik bir durum bile olabilir Orhan Gencebay: Arif Sağ ile dostluğum artık bitmiştir