Anasayfa
05 Eylül 2020 ( 14900 izlenme )
Reklamlar

Çocuğun ifadesi ortaya çıktı

Tarikat lideri Fatih Nurullah'ın istismarına uğrayan 12 yaşındaki çocuğun ifadesi ortaya çıktı!

Sözde tarikat lideri Fatih Nurullah'ın istismar ettiği 12 yaşındaki kız çocuğunun ifadesi ortaya çıktı. Pedagog eşliğinde ifadesi alınan küçük kız Nurullah'ın kendisini annesinin yanında bile taciz ettiğini söyledi. Kız çocuğunun polise verdiği ifadede, yeni detaylar ortaya çıktı.


Sözde tarikat lideri Eyüp Fatih Şağban, 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar ettiği gerekçesiyle tutuklanmıştı. Kız çocuğunun polise verdiği ifadede, yeni detaylar ortaya çıktı.

Küçük kız, istismara uğrarken yanında annesinin de olduğunu söylerken, ilk tacize uğradığı zaman Şağban'ın kendisine 100 TL verdiğini aktardı.

Sözde 'tarikat lideri' olarak tanıtılan ve Fatih Nurullah adını kullanan 58 yaşındaki Eyüp Fatih Şağban 'çocuk istismarı' suçundan tutuklanmıştı. Soruşturmayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Haber Global İstihbarat Şefi Selahattin Günday'ın haberine göre istismara uğrayan kız çocuğunun ifadesi pedagog eşliğinde alındı. Savcılıkta yaşadığı istismarı tüm ayrıntılarıyla anlatan çocuğa, bu yaşadıklarından kimlerin haberi olduğu soruldu.

'BANA 100 LİRA VERDİ'

Küçük kız tacize uğradığı zaman Şağban'ın kendisine 100 lira verdiğini açıkladı. Olaydan kimlerin haberi olduğu sorulan kız, annesinin yanında da tacize uğradığını ancak annesinin Şağban'ı 'Allah dostu' olarak gördüğü için zarar gelmeyeceğini düşündüğünü söyledi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Askerlere Söylemesi Gereken Sözleri Unutunca Devreye hulusi akar Girdi. Iraklılar okul müdürü ve bir görevliye zincirle saldırdı Akp genel başkanı terör örgütünü kast ederek "Annelerinin kucağından kaçırdığı 12-13 yaşındaki kızlarımız için de aynı tepkiyi bekliyoruz" Suriyeli bir genç sokak röportajına konuştu: '19 yaşındayım Türk vatandaşı oldum, C.başkanımıza oy vermek için sabırsızlanıyorum'