Ekrem İmamoğlu'nun kriz çözme becerisi kurultay salonunda bir kez kanıtlanırken Eski bir CHP'li vekilin sözleri dikkat çekti

1533 izlenme 04 Kasım 2023
Reklamlar
E. İmamoğlu'nun kurultay salonunda çıkan krizi ustaca çözerken Eski bir Chp'li vekilin konuşması büyük yankı yarattı: Sabri Ergül:  “Yaptırdığımız kamuoyu oylamasında Erdoğan’ı İmamoğlu ve Yavaş geçiyordu.  Kılıçdaroğlu Erdoğan’ın %4 altındaydı.   Halkın oy verecekleri adayların yolunu kestiniz kendinizi aday yaptınız.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Vaka sayıları hakkında şok iddia Muharrem İnce'nin ziyaret ettiği Cerrahpaşa Tıp Fakültesinin Dekanı görevden alındı Sözlerini inkar edip ispat edin istifa edeyim diyen akepe'liye sosyal medya bu video ile cevap verdi Ekrem İmamoğlu, İBB'nin yaptığı trafik akışını 45 dakikadan 10 dakikaya düşüren yolda keşif yaptı.