Ekrem İmamoğlu, kağıt parçasına çevrilen gazeteye yönelik konuştu.

277 izlenme 14 Ağustos 2022
Reklamlar
Aydın doğan'dan alındıktan sonra kağıt parçasına çevrilen Hürriyet gazetesinin Paşabahçe haberinde İBB, şehir hatları ve şirket adına yer verilmemesine tepki gösteren İmamoğlu, “Bir an acaba gemi uçarak gelip buraya kondu mu diye düşündüm. Kendi kendini restore etmiş mi diye düşündüm. Gerçekten bu aklın, bu ülkeye, bu şehre, bu ülkenin insanlarına, çocuklarına, maneviyatına verecek tek bir şeyin aldığını artık düşünmüyorum.” ifadelerini kullandı.  

 İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:  Bu marifet iltifata tabidir. Ben de bu marifetimizi gören ve neredeyse tam sayfa haber yapan bir gazeteye teşekkür etmek istiyorum. Tam sayfa haber yapan ve benim arkadaşlarım bana yolladığında ismini söylemekte sıkıntı görmüyorum. Bu gazeteyi Hürriyet Gazetesi’ni ben bir sayfayı altı yedi kez taradım genel başkanım. Ve ne yazık ki içinde ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi var ne şehir hatlarının şirket adı var ne genel müdürü var ne bir şey var. Bir an acaba gemi uçarak gelip buraya kondu mu diye düşündüm. Kendi kendini restore etmiş mi diye düşündüm. Biraz gülmekte de fayda var ama çok önemli değil.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

EYT hakkında bunları Söylemişti: 'Seçim kaybetsek de yokum' Fatih Portakal, Normal yayın akışını keserek Seçimin iptal edildiğini böyle duyurdu Akepe'nin seçim senaryosu: 30 Haziran Görevden alınan Cerrahpaşa dekanından çarpıcı açıklamalar ; ''Muharrem İnce'yi okula almayın diye talimat verdiler ''