YILIN AYARI. Ekrem İmamoğlu, seçim öncesi yapılan ahlaksızlıkları anlattı, akepe'liler gık bile diyemedi

18657 izlenme 09 Eylül 2019
Reklamlar
Ekrem İmamoğlu şunları söyledi: Tek yönlü bakışla asla ve asla bu topluma adalet yaratamazsınız. ilçe başkanlığının tanımıyla bir işe alım yapamazsınız. Biz alışık olmadığınız bir süreç yaşatacağız size. 100 kişi için duyuru yapıyor kurumlar, kapıda 10 bin kişi belirtiyor. Siz neden duyurmadınız? Ve bunu iki seçim arasında yapıyorsunuz. Hangi vicdanla hangi tarifle bunu insanlara anlatabilirsiniz?”

“Karşımda saygısızca oturan iki insana rağmen tüm duygularımla konuştum. Ben bir insana nası davranacağımı bilirim. Kelimelerden anlamam uygulamayı iyi bilirim. Ben partizanlığı yok etmek adına söz verdim.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan yine Atatürkçü oldu: ''Ak Parti, Atatürk'ün başlattığı milli mücadele ruhunun temsilcisidir.'' Hiç duymadıklarınız ve görmedikleriniz. Seçim günü tüm yaşananlar '31 Mart en uzun gece' Ekrem İmamoğlu’nun ekmeğe zam yapmaması fırıncıları rahatsız etti Büyük sürpriz diye duyurmuştu. Kırmızı kart göstermek olduğu ortaya çıktı