Ekrem İmamoğlu'na saldırmak için fırsat kolluyorlar. Vatandaşlar bu sözlere tepki yağdırdı

3876 izlenme 11 Temmuz 2022
Reklamlar
Ekrem İmamoğlu'na saldırmak için fırsat kolluyorlar. Niye Esenyurt'ta yokmuş?
Sel bölgesine gidip şov yapan akp'lileri örnek gösterip Ekrem İmamoğlu'nun neden orada olmadığını sordu.

Bunun ardından yandaş kanalın sunucusuna tepki yağdı işte onlardan bazıları:

-Boş yapma işini yap. İmamoğlu'ndan önce deniz ile karar birleşir, Eminönü esnafı selden iş yapamazdı. Koskoca İstanbul'da Esenyurt dışında sorun olmadı. Her yağmurda sorun olan Üsküdar ve Kadıköy de de sorun yoktu.

-Başkanlar neden ekip oluşturur ..o ekipler ne işe yarar bu işler için başkan orada çizmeyle şow yapmaz .çapsız akp ile karıştırmayın .ekip işi ekip bu işler 

- Adam bayramda da bir tatil yapmasın mı? sel için bir çok noktada gerekenleri yaptı ve oralarda sel gibi durumlar tarih oldu, dere yatağına konut yapılmasına izin verenlerin suçu yok Ekrem İmamoğlu suçlu öyle mi?

-15 temmuz darbesi olurken sayın cumhurbaşkanı marmaris'teydi sanırım bu durumdan da rahatsız oldunuz mu Mehmet Akif bey

-Cevap verilmeyecek kaile alınmayacak bir spikersin ,üç yıl önce Kadir Topbaş zamanında bu soruları, yada daha iki gün önce Konya'da neredeyse doktorların katli caizdir diyecek olan imama ,yurtlarda tecavüz edenlere tek söz edemeyen biri ciddiye bile alınmaz.

-Peki sen mesela parasızlıktan intihar edenleri duyunca, tecavüzcü il başkanları ortaya çıkınca, milletin a..k.. diyenler olunca rahatsız edici bulmuyor musun?  Onlara susmak yalakalık şimdi atıp tutmak!  Ve ayrıca bu konuda İmamoğlu açıklama yaptı!  Utanın biraz utanın!

-Doğrusu ,bende daha çok kendi fikriniz olduğunu sanmıyorum. Yeni mi rahatsız edici buldunuz!?Yoksa artık rahatsızlığınızı neden dile getirmeniz emrolundu mu? düşünmek gerek.

-Nurettin Canikli hakkındaki iddialar seni hiç rahatsız ediyor mu Mehmet Akif. İyi bir yönetici organize edendir.  Alt yapıyı yapmış,ekipleri yönlendirmiş. Daha ne yapsın? Sen her gün tv binasında mı yatıyorsun?

-İş çizme giyip, olay bölgelerinde şov yapmaya benzemez. İktidar borazancılığını bırak da işine bak. Belki objektif haberciliğinin biraz kırıntısı vardır sen de.

- Yıl 2009: 15 senedir Erdoğan ve elemanlarının yönetiminde olan AKP İBB'si. Selden 31 kişi öldü.  - Yıl 2022: Sadece 3 yıllık CHP İBB'si. O yağışın on misli bir gecede indi. Tek kişinin burnu kanamadı.

-Ulan her yağmurda rezalete dönen İstanbul'da 3 yılda yapılan altyapılar sayesinde 1-2 mahalle dışında sorun çıkmadı. Ankara'da 5 kişi öldü, dün de sel oldu Mansur da şehir dışında ona herhangi bir laf?  Yok Tek korkunuz İmamoğlu.

-Yüreğin yetiyorsa Okluk için de bir yorum bekliyoruz cici çocuk İnceldiği yerden kopsun! 

-Memlekette her gün ayrı bir rezalet yaşanırken,insanlar hayat pahalılığından inim inim inlerken rahatsız olmadında  bir tek Ekrem'den mi rahatsız oldun, şaka gibisiniz gerçekten, bizde sizlerin yanlı haberciliğinizden sıkıldık,resmen gına geldi.

-Ya bir insan izin kullanamaz mı ,hele birde bayram tatiliyse herkes resmi tatildeyken .linç etmek için bekleyen ne kadar çokmuş özgürlüğün kölesi.  

-Dürüst,Tarafsız,özgür, bağımsız habercilik yapmak zordur eyvallah.ama 20 yıldır hükümetin yaptığı binlerce hatayı bir defa dahi haberleştirememek başka bir şey olsa gerek.yandaşlık demiyorum ama korku bariz.imamoğlu belediye başkanı/yönetici sahada afetle uğraşacak personel değil 

-Ne yapacaktı? İstanbul’u mu bekleyecek gece, gündüz .Belki yağmur yağar diye. 

-Evet ayakta çizme, bacakta ıslak pantolonla oy avcılığı yapması gerekiyordu. 

-Tuhafsınız. Afet yaşanmadan önce alınan önlemler ve olay anında koordineli çalışma önemlidir. Deprem için hiçbir şey yapmayıp deprem olduktan sonra yeleği üstüne çekip enkazın üzerinde gezinenler gerek size değil mi? Yalandan ilgileniyorMUŞ gibi yapanlar lazım size. 

-Beklenileni yapıyorsun bravo. Gazeteci olup, oraya o izinler hangi başkanların döneminde verilmişi araştır mesela. Bunları çık söyle, ondan sonra da Ekrem İmamoğlu dönemine gel varsa bir sıkıntı onu da haber yap. Böyle olmaz, vicdan ya da ahlak var ise, böyle olmaz.

-Arınma terapisi için Afganistan'a git Mehmet Akif. 

-Belediyeler, Başkanların özel şirketi değildir! Binlerce insanın görev yaptığı ve müesses nizamı olan resmi kurumlardır!  Belediye Başkanları makam koltuklarını yanlarında taşımazlar!  Meclisleri, Vekilleri, Genel Sekreter, Genel Müdür, Daire Başkanları ve Müdürleri var!

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu otostop çeken üniversitelileri okula bıraktı Kızılay'ın Yoksullara Dağıtmak İçin Hazırladığı Etler Bakın Nerede Çıktı Mhp'li vekilin telefon kırma şovunun düzmece olduğu iddia edildi Cemal Enginyurt, O İyi Partiliyi Soru Bombardımanına Tuttu