Ekrem İmamoğlu'ndan şok açıklamalar, iftiracıları yerin dibine gömdü: 'Değil güvenlik soruşturması, sabıka kaydında b**mbacı yazan 3 kişiyi işe almışlar'

768 izlenme 28 Aralık 2022
Reklamlar
Ekrem İmamoğlu: (Soylu) Sayın Bakan, pandoranın kutusunu açtı. 2019 öncesi personel kayıtlarını incelemeye başladık. Medyanın çok ilgisini çekecek verilere ulaşıyoruz. Bakan Bey, partili arkadaşlarını yaktın haberin olsun.
Bakan Beye kendi partileri döneminde ne yapıldığını soralım. Değil arşiv araştırması, adli sicilinde bile terör örgütü üyeliği, bombalı eylem suçları olanları istihdam etmişler. Önceki dönemde işe alınan İBDA-C terör örgütü sabıkalı 3 kişiyi biz çıkardık.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Benzine ve motorine YENİDEN zam geliyor! Kendini eleştiren kadın gazeteciye tepki gösterdi: 'Bir oradasın bir burada, Ben çizgimi Tarafsız objektif olarak sürdürüyorum' Erdoğan denince aklınıza ne geliyor sorusuna verilen cevaplar Kenan Sofuoğlu, “C.başkanına listeden almasını söyleyecektim. Berat abi ‘Sakın, onu üzme, bak zorla yürüyor. Her gün bir yerlere gidiyor.’ dedi.”