Ekrem İmamoğlu'nun biber gazı yediği anlara ait video ortaya çıktı

7080 izlenme 18 Nisan 2019
Reklamlar
Ekrem İmamoğlu'nun yıllar önce 1 Mayıs kutlamalarında, işçinin emekçinin haklarını savunmak için, meydana inerken, 'direne direne kazanacağız" derken ve karşılığında biber gazı yerken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı..“

1 Mayıs 2013 tarihli haber:

"1 Mayıs kutlamaları için Taksim'e çıkmak üzere yola çıkan CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü'ne engel olmak isteyen polis, biber gazlı, tazyikli su ve sis bombası kullanarak müdahalede bulundu.

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla binlerce emekçinin yer aldığı kutlamalara katıldı. CHP İstanbul İl Örgütü ile Beşiktaş meydanında buluşarak Taksim'e çıkmak için kortej halinde ilerleyen İlçe Örgütü, bir yandan da gençlerin coşkulu sloganlarına eşlik etti.

ORTALIK DUMAN BULUTU OLDU 

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu öncülüğünde, Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndan meydana doğru inerken çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle karşılaşan İlçe Örgütü, zor anlar yaşadı. Polis tarafından atılan biber gazı ve sis bombasıyla ortalık duman bulutuna çevrilirken, yoğun dumandan çok sayıda kişi de etkilendi. Polisin biber gazlı, tazyikli su ve sis bombalı müdahalesinden etkilenen CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, çevik kuvvete direnerek tepki gösterdi. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yaratıcı berberin ilginç uygulaması takdir topladı Fıkra gibi haber. Diyanet işleri başkanı, Arapça soruyu anlamayıp Türkçeye çevirtti. Kemal Kılıçdaroğlu: 'O gençlerimizin tek tek alınlarından öpüyorum' Türkan Saylan'ı gerici ilan ederek sokağa isminin verilmesini engellediler.