Emine Bulut Olayı sonrası sosyal medyada tartışılan sözler: Şiddet gören kadına “abartmayın”

2676 izlenme 23 Ağustos 2019
Reklamlar
Şiddet gören kadın: “6 yıllık evliliğim var ve sürekli şiddet görüyorum. Defalarca boşanma kararı aldık. Bu sebeple sürekli annemlere gidip geliyorum. Şiddetten dolayı 6 aylık bebeğimi kaybettim.Bunun öteki dünyada cezası nedir?” diye sorunca Karataş “Evcilik oynuyorsunuz. Öbür dünyaya gitmeden size bu dünyada ceza vermek lazım.” cevabını verdi.

Şiddet gördüğü zamanlarda annesinin evine sığındığını belirten kadına ayrıca bunları söyledi: “Senin yerin kocanın yanı. Sen annene güveniyorsun. Eşin şiddet uyguluyorsa onu annesi babası ikaz etsin. Kulağını çeksin. Kol kırılır yen içinde kalır. Bırakın boşanmayı. Annene babana da söyle sen gelince seni kovsunlar. Ufak şeyleri büyütürsen olmaz. Bazı şeylere katlanacağız, tahammül edeceğiz.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Faiz yine arttırıldı. Peki daha önce ne demişti? ''Faizleri düşürüyormuşuz. Benden başka bir şey beklemeyin'' Halka şirin gözükmek simitle poz veren Akp İBB adayının, yaptığı toplantıdaki yemek menüsünü görenler şaşkınlığını gizleyemiyor Tayyip geliyor diye yollar kapatılınca bir kamyoncu isyan etti. Akepe'nin yolsuzluklarını ortaya çıkarınca görevden alındı