Kimsenin inanmadığı Enflasyon Rakamları Açıklayan TUİK, Kemal Kılıçdaroğlu'nu Binasına sokmadı.

1488 izlenme 03 Aralık 2021
Reklamlar
Kimsenin inanmadığı Enflasyon Rakamları Açıklayan TUİK, Kemal Kılıçdaroğlu'nu Binasına sokmadı.

Türkiye İstatistik Kurumu’nun enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile TÜİK’in kendisine randevu vermediğini ifade etmiş ve “Saat 11.00’de geliyorum, haberiniz olsun” demişti.
  CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberinde CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP İstanbul Milletvekili Fethi Açıkel görüşme için TÜİK’e gitmişti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yalan Haberleriyle Tanınan Kanal Seçim Yaklaşırken Yine Türban Mağduriyetine başladı. Kemal Kılıçdaroğlu, “Telefonlarımız dinleniyor diyordum ama izleniyoruz aynı zamanda'' Eski ABD Ankara Büyükelçisinden gündemi sarsacak sözler Ö. Faruk Eminağaoğlu, o şahsın Adalet Bakanı olarak atanmasının iptali için dava açtı.