All News
27 Şubat 2018 ( 1738 izlenme )
Reklamlar

Fetih marşıyla derse girip hücum marşıyla teneffüse çıkıyorlar.

Samsun'un Ladik ilçesinde bir lisede öğrenciler Fetih Marşı'yla derse girip Hücum Marşı'yla teneffüse çıkıyor. Bu uygulama, siyasi iktidarın gerici politikalarının okullara kadar yaygınlaştırılmaya çalışıldığını bir kez daha gözler önüne serdi.



Samsun'un Ladik ilçesinde bir lisede öğrencilerin Fetih Marşı'yla derse girip Hücum Marşı'yla teneffüse çıktıkları öğrenildi.

Şehit Ersan Sancı Anadolu Lisesi'nde derse giriş ve çıkış zili olarak mehter marşlarının çalması, siyasi iktidarın yeni Osmanlıcı ve gerici politikalarının okullara kadar yaygınlaştırılmaya çalışıldığını gözler önüne serdi. 

Okul Müdürü Behzat Dikmen, öğrencilerde "milli tarih şuuru" oluşturmak istediklerini belirterek, "Birçok okulda çeşitli müzikler çalınıyor. Biz farklı olalım. Bu müzik ile öğrencilerimize milli bilinç oluşturalım istedik" dedi.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Peker'i Az Tanıdığını Söyleyen Şahıs, Sedat Peker'den 80.000 TL.lik Mücevher Hediyesi Almış CHP'li Belediyeler Hortumu Kesince Türgev 25 şubesini kapatmak zorunda kaldı Her fırsatta Cumhuriyete saldıran İsmail Kahraman kendini Cumhuriyetçi ilan etti Saldırgan serbest bırakıldı ve gözaltında kimse kalmadı