G. Tekin isimli şahsın ekibinden olan bir kişi, CHP il binasının olduğu alana girerken vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

2303 izlenme 08 Eylül 2025
Reklamlar

Tepki alan şahıs, Nisan 2022'de parti üyelerini dolandırdığı suçlamasıyla partiden ihraç edilmişti.  

Gürsel Tekin ile CHP İstanbul İl Binası’na gelen Erdem Uygun isimli şahıs, orada bulunan vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

ADI GEÇEN ŞAHIS KİMDİR?
1975 yılında İstanbul’da doğdu ve aslen Ardahan, Göle kökenlidir. Eğitimini İstanbul’da tamamlayan Şahıs, 1998 yılında Ardahan Göle Kalecik Köy Derneği’nde yöneticilik yapan şahıs, 2001 yılında İstanbul Alevi Derneği’nin kurucu üyeleri arasında bulunuyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Meral Akşener 'Türkiye'nin nefes alması için İstanbullular yine aynı iradeyi ortaya koyacak' Akp'li şahıstan Kemal Kılıçdaroğlu'na edepsiz ahlaksız sözler Atatürk anıtına saldıran meczubu halkın elinden polisler kurtardı. Gündeme Gelebilmek İçin Bu seferde Elon Musk'a Çattı