Habertürk sunucusu canlı yayında çok duygusal bir konuşma yaparak veda etti 'Bu meslek büyük bir kıskaçta'

5762 izlenme 10 Eylül 2023
Reklamlar

"Bugün bu ekranda son yayın. 10 yıl çok uzun bir süre. Bu ekrandayken hep krizlerle boğuştuk diyebilirim. Tüm birimlerde omuz omuza çalıştığımız arkadaşlarıma ve izleyicilere teşekkür ediyorum. Bu kısım belki en duygulu olanı olacak, beni hep 'Dünyada en iyisi neredeyse git öğren evladım sonra gel ülkende hizmet et' diye yetiştiren rahmetli anneme ve canım babama teşekkür ediyorum. 

Bu meslek büyük bir kıskaçta, demokrasi olmadan, hukukun üstünlüğü olmadan, ifade özgürlüğü el üstünde tutulmadan nefes alamaz. Nefes aldırmak hepimizin görevi. Dünyanın bu kritik zamanında ülkeme de hakkıyla demokrasi, adalet, refah, ferahlık diliyorum. Türkiye'nin bütün renkleri, bütün renklerine emanet olsun. Allah'a ısmarladık."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akp'nin Ekrem İmamoğlu'nun karşısına aday bulamadığını belirterek adaylık için ismi geçen o şahsa da 8 puan fark attığını açıkladı Seçimden Önce '2040 Yılına kadar Su sorununu çözdük' Seçimden Sonra 'İstanbul'un 3 aylık suyu kaldı' Mine Kırıkkanat'dan Sonradan Görme Muhafazakar Sosyeteyi kızdıracak Sözler Söylediklerini inkar eden akp'liye videosu izletilince şok oldu.