Kayyum olarak atanan şahsın CHP binasına soktuğu kişiler, CHP'ye açılan davalarda başrol oynayanlarmış

5766 izlenme 12 Eylül 2025
Reklamlar

İşin içinden iş çıktı, kayyum olarak atanan şahsın işbirliği yapıp CHP binasına soktuğu kişiler, CHP'ye açılan davalarda başrol oynayanlar çıktı.

Ayrıca G. Tekin isimli şahsın binaya soktuğu kişiler ya ak trol ya da her ne hikmetse, CHP'ye açılan davalarda iftira atma görevini üstlenen kişiler olduğu ortaya çıktı.

Gazeteci İsmail Saymaz, G. Tekin ile binaya girip, 'Biz bu binayı çöplerden temizlemeye geldik'' diyen kişinin M. Sarıgül'ün kapattığı partisinden geldiğini ve CHP'ye açılan davalarda, başrol oynadığı ve söylediği yalanların dava dosyasına dönüştürüldüğünü belirterek çok önemli ve dinleyen herkesi şaşkına düşüren bilgiler verdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Niye her gün her şeye zam geliyor? işte cevaplarından biri. Akp'nin Dışişleri Bakanından Skandal Sözler 'Turistin görebileceği herkesi aşılayacağız' Hulusi Akar'dan mecliste küfür Kemal Kılıçdaroğlu, hakaret yağdırdı. Yandaş medya nedense çok mutlu oldu