İstanbul'da Bir Kaçak, Anne İle Kızını Tuvalette Gizlice Kameraya Alırken Yakalandı.

2639 izlenme 01 Haziran 2023
Reklamlar
İstanbul Güngören’de kadınlar tuvaletine girerek cep telefonuyla anne ve kızını gizlice çeken Afgan, çevredeki vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirildi. 
Olay dün akşam saatlerinde Haznedar’da bulunan bir caminin tuvaletinde meydana geldi. 

İddiaya göre, Afganistanlı 27 yaşındaki V.V., tuvalete giren anne ve kızının arkasından içeri girdi. Bir süre sonra anne çığlık atarak dışarı çıktı. Cep telefonu ile tuvalet kabininin altından ve  üstünden bakarak görüntü çektiği iddia edilen V.V., çevredekiler tarafından linç edilmek istendi.

Rezaletin haber verilmesiyle olay yerine gelen ekipler, kalabalığın içinden çıkardığı V.V’yi gözaltına aldı. Çevredekilerin tepkileri cep telefonu kamerasına yansıdı.  Görgü tanığı B. G., “Kadın çığlıkla dışarı çıktı yanında çocuğu da vardı. 
Yardım istedi biz de girdik. O arada iki tane bekçi geçiyordu onlar müdahale etti. Daha sonra polis gelip aldı götürdü” dedi. Görgü tanığı Yusuf K. ise,” Bir kadını telefona kaydediyor hem de kadınlar tuvaletine girerek” ifadesini kullandı

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Her fırsatta Cumhuriyete saldıran İsmail Kahraman kendini Cumhuriyetçi ilan etti Erdoğan'ın 2002 yılında söyledikleri ve bugünkü durum Ekrem İmamoğlu: 'Arap Şirketleri O arazileri aldıysa eker biçerler. O proje olmayacak!' Akp adayının çorba vaadine ilginç yorum