All News
29 Kasım 2018 ( 1679 izlenme )
Reklamlar

İyi Parti'nin 'Suriyeliler ülkelerine gönderilsin' teklifine AKP, MHP ve HDP'den ret!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın TBMM Başkanlığı'na verdiği "Suriyeliler ülkelerine gönderilsin" şeklindeki önerge,

akepe'nin ret, MHP ve HDP'nin çekimser oylarıyla reddedildi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan,

Suriyelilerin nüfusundaki hızlı artış, Suriyelilerin neden oldukları asayiş ve ekonomik alanlardaki sorunlar ve Suriyelilerin ülkelerine gönderilmesi ile ilgili TBMM Başkanlığı'na önerge verdi.Türkiye'de resmi kayıtlarda 3.8 milyon Suriyelinin yaşadığını ve 20 kişiden birinin Suriyeli olduğunu belirten Türkkan, devlet okullarına atanan 900 Suriyeli öğretmene dikkat çekti ve 20162017 yıllarında 42 öğretmen adayının iş bulamadığı içini intihar ettiğini hatırlattı.

Akepe, Mhp Hdp'NİN OYLARIYLA REDDEDİLDİ

İYİ Parti Grup Başkanvekili Türkkan'ın Suriyelilerle ilgili verdiği araştırma önergesi, akepe, MHP ve HDP'nin oylarıyla reddedildi.

akepe önerge ile ilgili 'ret' oyu kullanırken, HDP ile MHP aynı kararda buluşarak oyunu 'çekimser'den yana kullandı.
Kaynak: Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yuh dedirten olay. Bu fotoğrafı paylaşan öğretmen görevden alındı Bahçeli Meclis Başkanı mı oluyor ? Yaşar Okuyan’dan Erdoğan’a uyarı: Muharrem İnce’yi ben tanıyorsam seni sandığın dibine. Tayyip'in fetvacısı: ‘iktidara zarar verecekse doğruları söylemek caizdir diyemem.’