Kılıçdaroğlu 1. tur sonrası çekilecekken çekilmemesi için 'İzin vermiyorum' diye baskı yapan şahsa ait görüntüler sosyal medyada olay yarattı.

2428 izlenme 07 Kasım 2023
Reklamlar
K. Kılıçdaroğlu 1. tur sonrası çekilecekken çekilmemesi için baskı yapan şahıs deşifre oldu

Haftasonu gerçekleştirilen CHP 38. Olağan Kurultayı’nın ilk turu sonucunda Genel Başkan Adaylarından Özgür Özel’in 682 oy, Kemal Kılıçdaroğlu’nun 664 oy alması sonrasında seçimin ikinci tura kaldığı açıklandı. 
İkinci tura kaldıktan sonra Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylıktan çekilmeyi istediğini bildirdiği, çekilme iradesini kurmaylarına açıkladığı ancak orada bulunan bir şahsın karşı çıktığı görülüyor: ''İzin vermiyorum''
CHP’de hiç bir görevi olmayan gazeteci İmambakır Üküş, Kılıçdaroğlu'na hayır hayır olamaz, çekilmiyoruz yarışacağız izin vermiyorum diye açık açık baskı yapıyor.

Videonun son bölümünde bu konu sorulan Özgür Özel, ''Kurultay geride kaldı' diyerek cevap veriyor

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Soner Yalçın yazdı. Anadolu Ajansının sakladığı sır. Özel halk otobüsçüleri ve dolmuşçular iş bırakma kararı alınca; Mansur Yavaş bu açıklamayı yaptı Akşener: 'Okçuluk Vakfı'na 16.5 trilyon lira yatırılmış, Malazgirt meydan muharebesinde bu kadar ok atılmadı Abd yaptırımlarına ilk tepki geldi