"Harş Mark'tan alıntı yapan Kılıçdaroğlu'na nasıl katlandınız."

1551 izlenme 28 Haziran 2022
Reklamlar
Karl Marx diyemedi: "Harş Mark'tan alıntı yapan Kılıçdaroğlu'na nasıl katlandınız."


Bahçeli, Türk Ocakları'nın Kuruluşu'nun 110'uncu yılında; "İslam Dünyasında Meseleler ve Çözüm Yolları Sempozyumu"na CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun davet edilmesine tepki gösterdi.  Bahçeli konuyla ilgili olarak şunları söyledi:  "Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Türk Ocakları'nın Kuruluşu'nun 110'uncu Yılında; İslam Dünyasında Meseleler ve Çözüm Yolları Sempozyumu'nda" ne işi vardır? Biz bu hazin manzarayı nasıl okuyalım? Neye yoralım? Nasıl yorumlayalım? Davet ede ede, hem de böylesi bir dönemde Kılıçdaroğlu mu davet edilmişti.
O salondan mesela Ziya Gökalp, mesela Erol Güngör, mesela Mehmet Eröz'ün yerine Marx'ın görüşlerinin kamuoyuna yansımasını içinize nasıl sindirdiniz? Bunu nasıl hazmedebildiniz? 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

iki öğrenciyi katlettiğini itiraf ederek, 'Mehmet Ağar derin devletin başında' dedi HAYALLER 2023 GERÇEKLER TEZGAH ALTI Tarkan Konserini çok çarpıcı sözlerle kapattı: ''Biz öyle bir milletiz onu bir daha yakalamamız lazım!" T. C. Vatandaşlarını Neden Zam Yağmuruna Tutuyorlar? Halkın Büyük Bölümü Neden Açlık Sınırının Altında Yaşıyor?