Katliam yasasını hazırlayan ve savunan Akp'li şahsın ahlaksız hareketi büyük tepki çekti

628 izlenme 29 Temmuz 2024
Reklamlar
Katliam yasasını hazırlayan ve savunan akp'li şahsın ahlaksız hareketi büyük tepki çekti

akp Grup Başkanvekili, Genel Kurul'daki konuşmasında sahipsiz köpekler’ derken muhalefet sıralarını eliyle işaret etti. Genel Kurul'da tepkilerin yükselmesi sonucu oturuma ara verildi.

SOSYAL MEDYADAN BAZI TEPKİLER

Kendi ülkesindeki sokak hayvanlarını öldürüp öldürmemeyi oylayan bir meclis ve katillerini vergileriyle beslemeye devam eden bir halk.  Syn. Bahadır Yenişehirlioğlu “SAHİPSİZ KÖPEKLER” diye atıf yaptığınız milletvekilleri, öldürmeyi değil yaşatmayı tercih ediyor. Üyesi olduğunuz “SAHİPLİ PARTİ” kolunuza ROLEX saat taktırıyor diye mi bu canilik? 
*
Dün, ülkenin cumhurbaşkanlığı makamındaki genel başkanı, küçücük çocuğa tokat attı, bu gece milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, TBMM çatısı altında, başka partinin milletvekillerini işaret ederek hakaret etti.  Utanç verici.
*
 Sen benim vekilim değilsin ben seni vekil olarak saymıyorum sen bir dizi sayesinde vekil olmuş bilgisiz Rolexli bir kişisin Bahadır Yenişehirlioğlu O Allahın sessiz kullarının ahı senin üstünde bunu bil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Seçimin ardından en çarpıcı açıklamalar Ali Babacan'dan geldi. Bir yarışma programına katılan vatandaşın tuhaf hareketleri ve soruyu bilemeyince çekip gitmek istemesi izleyenleri güldürdü. Ezgi Mola'dan hükumete çok sert tepki; '' Önce Onlarca şerefsizi hapse tıkın ondan sonra oy isteyin '' Şarkıcı Gülşen'i Tutuklatmalarının Ardındaki Asıl Amacı Anlatıp Savcı Hakkında Çok Önemli Bilgiler Verdi.