Kemal Kılıçdaroğlu Bu akşam Yapacağını Söylediği Önemli Açıklamayı Paylaştı

635 izlenme 03 Ekim 2022
Reklamlar
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu akşam saat 21.00'de buluşalım" çağrısında bulunmuştu. Kılıçdaroğlu, "Bu yaralardan biri de başörtüsü mevzusu. Kadınların giyim kuşamını siyasetin tekelinden çıkartıyoruz. Yarın itibariyle bu yarayı sonsuza kadar kapatacak adımı atıyoruz. Kanun teklifimizi, grup toplantısından hemen sonra, TBMM'ye sunacağız" dedi.    

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında Kılıçdaroğlu, "Bu akşam saat 21.00’de burada buluşalım. Önereceğim, hepimiz için bir samimiyet turnusolu olacak. Saray için de CHP için de… CHP bu sınavın üstesinden de hakkıyla gelecektir!" ifadelerine yer vermişti.         

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, saat 21.00’da yapacağını duyurduğu paylaşımı yaptı. Sosyal medya hesabından, “Bazı şeyler yürek ister, o yürek benim yol arkadaşlarımda var” notuyla bir video paylaştı. Helalleşme çağrısı kapsamında başörtüsü konusunda harekete geçeceklerini duyuran Kılıçdaroğlu, yarın TBMM’de yapacağı grup toplantısının ardından kanun teklifi vereceklerini açıkladı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'ın eski danışmanından büyük itiraf Şehir hastanelerini işleten şirketlere tam 81 milyar dolar ödenecek! Seçimi 2. Turda %60 oy ile alacağını ileri sürdü. Akp'li belediye başkanı, Karşısında Yaşananları Görmediği İçin Müdahale Etmemiş.