Kemal Kılıçdaroğlu'nun güne damga vuran konuşması: Vasiyetimdir

2166 izlenme 17 Ocak 2023
Reklamlar
Kılıçdaroğlu, halktan çalındığı iddia edilen paranın miktarını hesaplattığını belirterek, "Hesaplattık. 418 milyar dolar. Bu iktidar döneminde çalınan; çetelerin, mafya artıklarının çaldığı, uyuşturucu baronlarının çaldığı 418 milyar dolar. Sonra çıktım, çok açık ve net şekilde söyledim. 

Tahsil edeceğim rakam budur ve defterinize yazın. Sizden 418 milyar doları iktidarımızda tahsil edeceğiz ve alacağız. Önce benimle konuşmak ve anlaşmak istediler. 
Kapıyı yüzlerine kapattım. Bir sonraki aşamaya geçtiler. Bu işin içinde bazı medya organlarını da soktular. 
Bunların hapislerden çıkan mafyaları var, mafya artıkları var. Satın alınan araştırmacıları var. Medya ünlüleri var. Satın alınan gazetecileri var. Tüm bunları yöneten merkezleri var. Muhalefetten görünüp, bir sürü insan da var bunların değirmenine su taşıyan. 
İşin özeti, var oğlu var. Her türlü operasyona başvurdular.  Ama bilmedikleri ve anlamadıkları bir şey var. Bay Kemal asla ve asla yolundan dönmez. Kararımdan dönmedim. Ve artık son aşamaya geldik. Silah ve suikast tehditleri. 

Son uyarılarını yapıyorlar akıllarınca. Yeni bir şey değil uzun zamandır bu tehditler var. Şimdi bu kürsüden bu çetelere, mafyaya, paramiliter yapılara seslenmek istiyorum. Be gafiller, be şerefsizler, be akılsızlar, be müptezeller, be çakallar; siz mi beni korkutacaksınız? Sizin önünüzde diz çöküp yaşamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim. Hodri meydan, gelin görüşelim" diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Ali Babacan da o mutfağa girdi: ''Şampiyonlar Ligi hazır'' Emin Çapa'dan tarihi uyarı. Dolar düştü diye sakın sevinmeyin, niye mi? Askerlere Söylemesi Gereken Sözleri Unutunca Devreye hulusi akar Girdi. Ekrem İmamoğlu'nun çok güzel görüntülerinden biri daha ortaya çıktı