Kılıçdaroğlu, kendisi gibi elektriği kesilen bir vatandaşı ziyaret etti. Mağdur vatandaşın son saniyelerde dedikleri çok dikkat çekici.

1140 izlenme 22 Nisan 2022
Reklamlar
Kılıçdaroğlu, elektriği kesilen bir vatandaşı ziyaret etti. Mağdur vatandaşın son saniyelerde dedikleri çok dikkat çekici.

Kemal Kılıçdaroğlu, kendi evinde elektriklerinin kesilmesinin ardından Ankara Mamak'ta elektrikleri kesilen bazı vatandaşları ziyaret etti. 
 "İnsanların elektrik, su, doğal gaz gibi temel haklarının teslim edilmesi konusunda çaba harcaması gerekmektedir. En büyük arzumuz, en büyük hedefimiz budur" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sağ partilere oy verip, sonra Fakirim Diyemezsin Tarkan, konserine katılan Ekrem İmamoğlu ile Tunç Soyer'e övgüler yağdırdı Ali Babacan'dan Kılıçdaroğlu'na: 'Sayın C.Başkanımıza, yapacağı ilk konuşmada 'Ey basın mensuplarımız, yazarlarımız, düşünürlerimiz, artık özgürsünüz' demesini önereceğim." E. Acarer, iddianameyi anlattı ''Kılıçdaroğlu bunun neresinde?''