M. Muratoğlu: '3 Dolara et ithal edip 500 liraya satıyoruz. Acayip bir rant var. Büyük bir hırsızlık dönüyor bu işte'

6839 izlenme 22 Haziran 2024
Reklamlar
Gazeteci Murat Muratoğlu:  "3 dolara et ithal edip 500 liraya satıyoruz. Acayip bir rant var. Büyük bir hırsızlık dönüyor bu işte."
Milyonlarca vatandaş ucuz et alabilmek için fiyatların düşmesini bekliyor. Peki et fiyatları neden bu kadar yüksek? 
Gazeteci Murat Muratoğlu yaptığı son açıklama ise herkesi şoke etti. Et fiyatlarında akıl almaz rant. Muratoğlu yaptığı açıklamada, "3 dolara et ithal edip 500 liraya satıyoruz. Acayip bir rant var. Büyük bir hırsızlık dönüyor bu işte." yorumunda bulundu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Ben Tekel Bayi Önünde Durmam' Diyen Taksici Tepki Çekti Mansur Yavaş: "Vatandaşı içki içiyor, içmiyor diye ayıramazsınız. Sizin bunu yargılama hakkınız yok'' Bir Astroloğun Seçim Tarihi Diye Duyurulan 14 Mayıs'a dair ilginç iddiaları. Engin Özkoç'tan o akp'liye: Öyle mafyaya sırtını dayayıp uy**şturucu baronlarına sırtını dayayıp millete efelenme